ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία Sun Yazz ΜΟΤΣΟΒΟΛΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ. ιδρύθηκε από τον ίδιο με έμφαση στην εξυπηρέτηση και παροχή τεχνικών υπηρεσιών στα φωτοαντιγραφικά Canon.

Αριστούχος ηλεκτρονικός, Μέλος στα ΣΑΡΕ, προσλήφθηκε από την Canon το 1989 για να επανδρώσει το τεχνικό τμήμα. Η γρήγορη εξέλιξή του και η πείρα στον τομέα των ηλεκτρονικών τον διέκρινε έως το 1995 που συνέχισε το έργο του στην ελεύθερη αγορά. Η συνεχής εκπαίδευση και η εξειδίκευση στα έγχρωμα φωτοαντιγραφικά καθώς και στα ψηφιακά μηχανήματα έφεραν γρήγορα την ανάγκη εξυπηρέτησης όλο και περισσοτέρων πελατών. Η επικοινωνία με μεγάλους οίκους εξωτερικού στον χώρο των μηχανών γραφείου, στο τεχνικό τμήμα, στα ανταλλακτικά, στα αναλώσιμα υλικά, τα οποία μας καθιστού ανταγωνίσιμους στην Ελληνική αγορά, καθώς και στις εκπαιδεύσεις σε καινούρια προϊόντα, επιτυγχάνουν στην πορεία της εταιρίας δραματικά.

Σήμερα η εταιρία απασχολεί τέσσερις μηχανικούς με πλήρη κατάρτιση στα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και στα fax.

Το 2003 ιδρύεται η νέα εταιρία Copiersland Ltd., με σκοπό την επέκταση δραστηριοτήτων στις εξαγωγές καθώς και στο πλάνο για νέα προϊόντα στην έγχρωμη αγορά.

Η SunYazz είναι μια εμπορική και τεχνική επιχείρηση φωτοαντιγραφικών μηχανών και fax.

Δραστηριοποιείται στις εισαγωγές φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων καθώς και επίσης και στις τεχνικές υπηρεσίες. Από το 1995 που ιδρύθηκε έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές της σε αναλώσιμα υλικά ( TONER - STARTER ΚΛΠ ) όπως επίσης και σε ανταλλακτικά έγχρωμων, ψηφιακών και αναλογικών φωτοτυπικών μηχανών Canon. Η έδρα της είναι στην Αθήνα στην Ν. Ιωνία. Έχει ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις Έκθεσης και παρουσίασης προϊόντων, καθώς επίσης και δύο αποθηκευτικούς χώρους προϊόντων και Service.

Η πολυετούς πείρα στο χώρο του service σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία καθώς και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών βάση των προδιαγραφών των εταιριών κατασκευής φωτοαντιγραφικών, την οδήγησε σύντομα σε ανοδική πορεία.

Σήμερα σε συνεργασία με την δεύτερη εταιρία του ομίλου Copiersland Ltd., στόχο έχει τη δραστηριοποίηση στις εξαγωγές και στην φιλική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών από το ικανό ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας.

Top